Open op ma-do van 7-18u en op vr. van 7-17u | T: +31 (0)73-6.24.24.24

Home
Raam
Vloer
Insectenwering
IJzerwaren
Downloads

Disclaimer

Schadébo Den Bosch B.V. statutair gevestigd in 's-Hertogenbosch, bij de KvK te 's-Hertogenbosch geregistreerd onder nummer 16041966; BTW nr. NL005491356B02.


Adres:
Schadébo Den Bosch BV.
Rietveldenweg 24
5222 AR 's-Hertogenbosch


Tel: +31(0)73-6.24.24.24
Web: www.schadebo.nl
E-mail: sales@schadebo.nl


Schadébo Den Bosch B.V. heeft de inhoud van deze internetsite met zorgvuldigheid samengesteld en probeert deze actueel te houden. De informatie op de website dient echter enkel en alleen als niet bindende, algemene informatie. Schadébo Den Bosch B.V. geeft geen garantie voor de actualiteit, correctheid en volledigheid van de getoonde informatie en prijzen of voor een storingsvrije en correcte weergave en werking van de website zelf. Bovendien wijst zij erop dat getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid, daar dit per computer of printer kan verschillen; kleuren dienen dan ook ter indicatie. Daarnaast neemt Schadébo Den Bosch B.V. geen enkele verantwoording betreft de inhoud van websites van derden waarnaar/waarvan verwezen of gelinkt wordt; zij staat niet in voor de inhoud of de kwaliteit van eventueel aangeboden producten of diensten. Verwijzingen cq links naar websites die niet door Schadébo Den Bosch B.V. worden onderhouden, hebben slechts een informatief karakter; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Schadébo Den Bosch B.V. sluit tevens zijn aansprakelijkheid betreffende het downloaden van bestanden, die door Schadébo Den Bosch B.V. digitaal worden aangeboden, uit voor schade die is of dreigt te worden toegebracht.


Als gebruiker van deze website zal u Schadébo Den Bosch B.V., diens werknemers, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.


Door het gebruik van de webpagina van Schadébo Den Bosch B.V. stemt u in met deze disclaimer. Voor het aanbod van derden kunnen afwijkende regels gelden, met name met betrekking tot gegevensbescherming. Schadébo Den Bosch B.V. sluit elke aansprakelijkheid uit in diens aanbiedingen en prestaties.


© Schadébo Den Bosch B.V., november 2017, alle rechten voorbehouden.
Niets van onze website mag op enige wijze worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming vooraf van Schadébo Den Bosch B.V. Lay-out, teksten, afbeeldingen, foto's, grafieken, downloads en video’s op de website van Schadébo Den Bosch B.V. zijn auteursrechtelijk beschermd.


Disclaimer / Copyright 2017